CELL - 1 KR. PUŽEVA SLUZ 50ml

Regenerativna krema sa puževim ekstraktom za negu kože.
SKU: 20866
Јавете се за цени

Cell-1 je jedinstveni gel za negu vaše kože. 100 % švajcarski proizvod. Gel sa puževim ekstraktom intenzivno obnavlja kožu, naročito je efikasan kod bora, bubuljica, fleka, ožiljaka i strija.
Cell-1 nema neželjenih dejstava i pogodan je za lice i celo telo. Savetuje se upotreba svakog dana do 3 puta na prethodno očišćenu kožu, uvek pre nanošenja nekog sledećeg proizvoda.
Cell-1 efektom očvršćavanja sužava pore i daje vam čistu, zdravu i lepo oblikovanu kožu. Videćete i osetiti kako Cell-1 umiruje, osvežava i ojačava iritiranu kožu.

Pužev ekstrakt u Cell-1

Tajna Cell-1 leži u njegovom glavnom sastojku-puževom ekstraktu. Čak su i stari Grci i Rimljani znali za njegova lekovita i umirujuća svojstva. Interes kozmetičara su probudili radnici na farmama puževa. Ruke radnika su bile veoma nežne i posekotine su brzo zarastale, bez infekcija ili ožiljaka. Pužev ekstrakt za Cell-1 se vadi prirodnim putem iz Helix Aspersa puževa. Puž koristi taj ekstrakt da obnovi svoja tkiva i popravi oštećenu kućicu. Na isti način pužev ekstrakt pužev ekstrakt deluje i na ljudskoj koži, kroz formiranje protein i ćelije kože se intenzivno regenerišu.

Kompleksna kombinacija aktivnih sastojaka puževog ekstrakta sadrži alantoin, elastiin, kolagen, vitamine, minerale i prirodnu glikolnu kiselinu, koja deluje kao piling na starim ćelijama kože i obnavlja ih nežno i prirodno.

Upotreba Cell-1

Cell-1 nema neželjenih efekata, tolerantna je i pogodna za lice i cello telo. Preporučuje se svakodnevna upotreba , ujutru i uveče, na prethodno očišćenu kožu, uvek pre stavljanja nekog sledećeg proizvoda. Koža ne bi trebalo da se izlaže direktnom suncu/solarijumu, odmah nakon stavljanja gela. Iskustva kupaca i ankete pokazale su da dodatna upotreba hidratantne Cell-1 kreme za ruke nakon stavljanja gela na suvu kožu, ima odličan efekat na lice i telo. Videćete i osetiti kako Cell-1 gel umiruje iritiranu kožu, osvežava je i ojačava.

Sa Cell-1 imate proizvod sa neobične efikasnosti koji poboljšava obnavljanje ćelija i daje vam još više harizme i osećaj svežine. Bore, fleke i kožni problem su vidno smanjeni. Cell-1 daje koži umilan i opuštajući osećaj, punu elastičnost i podmlađenost. Iskusite kako se koža regeneriše.

Cell-1 je idealna formula za nežnu, lepu I čistu kožu.

Ovaj proizvod u Švajcarskoj proizvodi kompanija Swiss medical products i dostupan je u svim apotekama i prodavnicama kozmetike.