Informacije o dostavi

Apoteka ZDRAVLJE (Prodavac) ima zaključen ugovor sa kurirskom službom PostExpress koja pruža usluge dostave pošiljaka na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Cena isporuke se kreće od 450 dinara, u zavisnosti od mase i vrednosti pošiljke. Tačne informacije ćete dobiti nakon naručivanja proizvoda i kontakta sa našim operaterima.

back to top