VIRANTO ADULTS 20 caps.

VIRANTO Adults u obliku kapsula je PRIRODNOG sastava i namenjen za upotrebu u stanjima prehlade i gripa! Primenjuje se kod kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod odraslih i dece starije od 12 godina.
Proizvođač: 4U Pharma
Dostupnost: Ima na stanju
740,65 din.
Isporučiti do
*
*
Način isporuke
Ime
Procenjena isporuka
Cena
Nema mogućnosti isporuke

Viranto Adults kapsule treba primeniti što pre, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa.

Glavni aktivni sastojci Viranto Adults kapsula su ekstrakt ploda crne zove i ekstrakt pelargoniuma (južnoafričke muškatle). Delotvornost i bezbednost ovih aktivnih sastojaka u stanjima prehlade i gripa danas su prikazani u brojnim kliničkim studijama publikovanim u medicinskim časopisima.

Pelargonium (ekstrakt korena južnoafričke muškatle) je jedna od klinički najispitivanijih lekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

Na osnovu publikovanih kliničkih studija Evropsko respiratorno društvo dalo je potvrdu da je ekstrakt pelargoniuma prirodni sastojak za tretman akutnog bronhitisa.  U Nemačkoj je ekstrakt pelargoniuma registrovan sa zvaničnom indikacijom za akutni bronhitis, a neke zemlje kao što je Velika Britanija uvele su ga u nacionalne preporuke kao prvu liniju za kašalj.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i

UNFLU AFRIČKA MUŠKATLA PULVIS 10 kesica
380,02 din.Nema na stanju
back to top